“Cilia heeft de secretaire van mijn grootouders echt prachtig gerestaureerd. Ik ben er erg bij mee. Het was ook leuk hoe Cilia ons betrok in wat ze onderweg allemaal tegenkwam. Zo heb ik weer heel wat nieuws geleerd. En wat leuk was.. er kwamen geheime vakjes naar voren. Zo heeft ieder meubel een geschiedenis en Cilia komt daar zeker achter.”

Veronique Swinkels

 

 

“Onze jaren vijftig tafel net terug. WoW!!! Wat is ie weer waanzinnig! Daar kunnen we weer onbezorgd aan eten, knutselen, spelletjes doen, uitgebreid dineren en genieten van de schoonheid van de tafel.. En dat dan met onze drie kinderen. Nogmaals dank je wel Cilia!”

Sietske Renkema

 

 

“Op zoek naar een meubelrestaurator voor mijn dierbare secretaire, kwam ik bij een oude bekende Cilia Knols terecht. En wat ben ik daar blij om geweest! Cilia heeft het secretaire (wat officieel niet eens een secretaire blijkt te heten, maar een klepbureau!) op zeer vakkundige wijze en met heel veel liefde voor haar vak onder handen genomen. Ze gaf mij zelfs een document waarin de historie van een dergelijk klepbureau beschreven staat, hoe ik het beste mijn dierbare bureau kan verzorgen en Cilia biedt ook de mogelijkheid om een onderhoudsbeurt aan je meubel thuis te geven. Kortom: het bureau kan nu weer vele jaren mee en daar ben ik heel erg blij om. Dank Cilia, voor je geweldige werk!”

Heleen Leverstein-van Citters

 

Door verhuizingen had mijn dierbare oude eiken kast van tante Marietje flink klappen opgelopen. In plaats van te investeren in een nieuwe kast vroeg ik Cilia de kast onder handen te nemen. Het krakkemikkige besje staat nu weer stevig en stralend op haar ronde poten. Met een beetje poetsen kan ze weer jaren mee!

 

Monique Ridder

“Zo’n 35 jaar geleden kocht ik mijn eerste antieke stuk: een mooie Engelse mahoniehouten hangoortafel. Verhuizingenlang  sleepte ik de tafel met me mee. Dat deed haar geen goed en de tand des tijds was zichtbaar. En ineens… was daar Cilia van Patine. Zij knapte de tafel prachtig en deskundig op. En daarmee kreeg iets dierbaars weer een prominente plek in mijn huiskamer. Enorm blij mee!

Monique Ligtvoet

 

 

“Wij hebben onze mooie kussenkast, een erfstuk van mijn grootouders, laten restaureren door Cilia. Dat is met zorg en deskundigheid verricht. En wat ik bijzonder heb gewaardeerd is dat ze de historie van de kast heeft achterhaald en mij een A4-tje met deze informatie bij het opleveren van de kast heeft overhandigd.”

Willem Peddemors